Καλώς ήρθατε στο «σπίτι των Αγγέλων»!

Ο χώρος που στεγάζει την θεραπευτική και υποστηρικτική μου δράση δεν έχει διαφημιστικές ταμπέλες. Είναι ένας ζεστός και ζωντανός χώρος που στεγάζεται σε μια μικρή, παλιά μονοκατοικία σε ένα πολύ όμορφο και ήσυχο δρομάκι στο Νέο Ψυχικό. Ο χώρος είναι φτιαγμένος με πολύ αγάπη και αγγελική ενέργεια και για αυτό τον λόγο οι επισκέπτες βρίσκουν γαλήνη, αρμονία και βοήθεια σε συναισθηματικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

Αποφάσισα να το ονομάσω «σπίτι των Αγγέλων» χωρίς όμως αυτός ο τίτλος να αποτελέσει κάποιο brand name ή κάτι παρόμοιο γιατί αυτό είναι κάτι μακριά από την γενικότερη φιλοσοφία μου. Αυτός ο χώρος καλωσορίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ηρεμία, ευεξία, ισορροπία, καθαρή καρδιά, συμβουλές και θεραπείες που αγγίζουν τόσο την ψυχή όσο και το σώμα. Είναι ένας χώρος με ολιστική προσέγγιση προς τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Δεν είναι spa, ούτε ένας χώρος επιδερμικός.

Στο «σπίτι των Αγγέλων» θα βρείτε εναλλακτικές θεραπείες που σκοπό έχουν να αφυπνίσουν και να «καθαρίσουν» την ψυχή, το νου, το πνεύμα και το σώμα μέσα από την ατομική ψυχοθεραπεία, την αυτογνωσία και την εσωτερική αναζήτηση. Σε αυτόν τον χώρο θα βρείτε ατομικές θεραπείες, ομαδικά προγράμματα διαλογισμού, σεμινάρια καθώς και ημερίδες που διοργανώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όλες οι θεραπείες γίνονται με πολύ αγάπη και προσωπική φροντίδα και σκοπός μου είναι όλοι όσοι έρχονται σε αυτόν τον χώρο να νοιώθουν οικία και ζεστά και ακριβώς για αυτόν τον λόγο ακόμα και στα ομαδικά προγράμματα υπάρχει ορισμένος αριθμός παρευρισκομένων Το φως, η αλήθεια και η αυτογνωσία είναι ο δρόμος μας και χαίρομαι πολύ όταν οι άνθρωποι έρχονται στο «σπίτι των Αγγέλων» για να βρουν ένα καινούργιο μονοπάτι.

Οι θεραπείες είναι όλες ατομικές και γίνονται κατόπιν ραντεβού, εκτός από τον ομαδικό διαλογισμό και τις συναντήσεις που έχουν συγκεκριμένες ώρες και μέρες διεξαγωγής που θα βρείτε στις συγκεκριμένες ενότητες του site.

Σας περιμένω και σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα...

 

 

«Το λυχνάρι του σώματος είναι το μάτι, συνεπώς αν το μάτι σου είναι καθαρό, όλο το σώμα σου είναι γεμάτο φως. Αν όμως το μάτι σου είναι πονηρό, το σώμα σου είναι γεμάτο σκοτάδι. Πρόσεχε, λοιπόν, να μη γίνει το φως αυτό σκοτάδι».

Απ. Παύλος

 

«Εκείνος που κάνει καλό στους άλλους προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό του».

Σένεκας

 

« Ένας άνθρωπος που φοβάται να υποφέρει, ήδη υποφέρει από αυτό που φοβάται».

Μονταίνιος

 

«Ευδαίμων είναι το μεν σώμα υγιής, την δε τύχη εύπορος και την ψυχήν ευπαίδευτος».

Θαλής

 

«Εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους, καθώς ηγάπησα υμάς, ίνα και υμείς αγαπάτε αλλήλους. Εν τούτω γνώσονται πάντες ότι εμοί μαθηταί εστέ, εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις».

Ιησούς Χριστός