ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στόχος της οργάνωσης και διεξαγωγής συναντήσεων σε αυτόν τον θεραπευτικό χώρο, είναι η διάδοση της γνώσης, η διεύρυνση του πνεύματος, η αλληλοβοήθεια και η ομαδική προσέγγιση σε θέματα που αφορούν την υγεία, την κοινωνία, την αυτογνωσία, την φιλοσοφία, νέες τεχνολογίες και νέους τρόπους θεραπείας, βότανα, θεραπεία μέσω της τέχνης, εσωτεριστικά θέματα, ψυχολογία, διατροφή και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν και αφυπνίζουν τους ανθρώπους πέρα από τα γνωστά και τετριμμένα.

 Για αυτόν τον λόγο, το «σπίτι των Αγγέλων»  είναι ένας χώρος που συναντιούνται άνθρωποι διάφορων ηλικιών και στυλ που έχουν όμως κάτι κοινό: ανοιχτή καρδιά και δίψα να μάθουν και να αναπτυχθούν εσωτερικά, να βρουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, να κάνουν μια εκκίνηση για κάτι πιο ουσιαστικό και να βοηθήσουν τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους! Μέσα από τις συναντήσεις και τις ομαδικές συζητήσεις μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε διάφορες απόψεις και να γίνει ανταλλαγή ενέργειας και γνώσεων.

 

Κάθε Τετάρτη στις 21.00 γίνεται διαδικτυακός Διαλογισμός μέσω zoom. Ολα τα σεμινάρια και οι ομαδικές Συναντήσεις διεξάγονται μεσω zoom. Για τιμές και για link επικοινωνήστε μαζί μου.

 

Συναντήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί:

-          Συνάντηση Ρείκι: Άννα Φύσσα

-          «Ευ ζην» - πώς μπορούμε να ζούμε καλά την κάθε μας μέρα: Νίκος Σιδέρης – ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, συγγραφέας

-          Συνάντηση για τα επιθέματα υγείας και ευεξίας της Lifewave:  Μπέττυ Ασλάνη – εκπαιδεύτρια και ιδρυτικό μέλος της Lifewaveστην Ελλάδα

 

Επίσης με χαρά δέχομαι εκπαιδευτές, θεραπευτές και όποιον θα ήθελε να οργανώσει συναντήσεις στο «σπίτι των Αγγέλων», κατόπιν συνεννόησης.