ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Τι είναι ο Καθοδηγούμενος Διαλογισμός

Ο Καθοδηγούμενος Διαλογισμός είναι μια μορφή πνευματικής συγκέντρωσης που επιτυγχάνεται με την βαθειά χαλάρωση και την απομάκρυνση κάθε εξωτερικής σκέψης και εξωτερικών ερεθισμάτων. Οι ρίζες του διαλογισμού είναι βουδιστικές, παρόλαυτά ο καθοδηγούμενος διαλογισμός μπορεί να εφαρμοστεί από ανθρώπους κάθε δόγματος και θρησκείας! Δεν πρόκειται για αποκρυφιστική τελετουργία παρά για την δυνατότητα της ψυχής να ανοιχτεί στον Θεό, στον Θεό που πιστεύει ο καθένας από μας..

Είναι η ευκαιρία μας να ξεκουράσουμε το μυαλό μας από τις ακατάπαυστες σκέψεις που δηλητηριάζουν το σώμα μας και την ψυχή μας. Είναι η ευκαιρία που δίνουμε στον εαυτό μας να χαλαρώσουμε το νευρικό μας σύστημα, να ξεκουράσουμε την ψυχή μας, να ανοίξουμε την καρδία μας και να εξισορροπήσουμε την ενέργεια μας σε όλα τα επίπεδα.

Σε τι βοηθάει ο Διαλογισμός

Στον καθοδηγούμενο διαλογισμό μαθαίνουμε να αναπνέουμε σωστά και να καθοδηγούμε τον νου μας μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία χωρίς να επιτρέπουμε στις σκέψεις μας να μας κατακλύζουν. Ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου είναι οι ακατάπαυστές σκέψεις που μολύνουν το μυαλό και όλο το σώμα τελικά. Είμαστε οι σκέψεις μας, είμαστε αυτό που τρώμε, είμαστε υγιείς, ευτυχείς, πλήρεις ή όχι ανάλογα με τον τρόπο που βλέπουμε την ζωή μας ! Άρα δεν ευθύνονται οι άλλοι για αυτά που μας συμβαίνουν στην ζωή μας παρά μόνο εμείς και οι αποφάσεις που παίρνουμε, ο τρόπος που αποφασίζουμε να δούμε την ζωή μας.

Έτσι λοιπόν, ο καθοδηγούμενος διαλογισμός είναι ένα δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας για να μάθουμε να ελέγχουμε τις σκέψεις μας και να χαλαρώνουμε. Με την καθοδήγηση μου μαθαίνουμε να εστιάζουμε στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα, να καθαρίζουμε τα μπλοκαρίσματα μας, τις αρνητικές σκέψεις και να γεμίζουμε το πνεύμα, την ψυχή και το σώμα με θετικές, υγιείς και ευχάριστες εικόνες.

Μέσα από τον καθοδηγούμενο διαλογισμό μπορούμε να βοηθήσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και άλλους ανθρώπους όπως και έθνη, γιατί όπου εστιάζεται η καλή πρόθεση για βοήθεια ακολουθεί η ενέργεια. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε την συλλογικότητα και όχι να σκεπτόμαστε μόνο την δική μας ευχαρίστηση αλλά και τους συνανθρώπους μας, την φύση, τον πλανήτη μας....

Ο Διαλογισμός ή καθοδηγούμενος οραματισμός γίνεται σε ομάδα κάθε Πέμπτη στις 11 το πρωί. Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που αναζητούν ψυχική ηρεμία, πνευματική καθοδήγηση, χαλάρωση και ανασύνταξη του εαυτού τους, αυτογνωσία και υγεία σε όλα τα επίπεδα. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την πανέμορφη εμπειρία είναι ευπρόσδεκτοί. Βρισκόμαστε σε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον όπου η διάχυτη αγγελική ενέργεια λειτουργεί θεραπευτικά από τα πρώτα μόλις λεπτά της άφιξης του ατόμου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι άνετα ρούχα και ανοιχτή καρδια...

 

«Κάνω έκκληση σε εκείνους που βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για αυτό που συμβαίνει. Είναι καλό που απαιτούν και η φωνή τους να ακουστεί, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί εδώ. Εάν οι διαμαρτυρόμενοι είναι θυμωμένοι, επιθετικοί και εχθρικοί κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν οι χειριστές και εξακολουθούν να παράγουν περισσότερη από την ενέργεια από την οποία εξαρτώνται. Φανταστείτε τη δύναμη που θα είχε η αντιστροφή της κατάστασης δηλαδή αντί για θυμωμένες διαμαρτυρίες να κάθονται όλοι κάτω με αθόρυβη εστίαση στην καρδιά τους. Έτσι χιλιάδες καρδιές ενωμένες μαζί να στέλνουν την ενέργεια της αγάπης και της ειρήνης που έχει μετρηθεί να είναι πέντε χιλιάδες φορές (!) πιο ισχυρή από τον θυμό και την αγανάκτηση. Αντί να φωνάζουν συνθήματα ή να βιαιοπραγούν κατά των αρχών και της αστυνομίας, απλά να κάθονται σε μεγάλους αριθμούς και σιωπηλά επικεντρωμένοι στην καρδιά να στέλνουν αγάπη, ειρήνη και αρμονία. Ο αντίκτυπος θα ήταν εκπληκτικός.

Η καρδιά είναι το κέντρο των πάντων για την συνείδηση, την υγεία, την συναισθηματική ισορροπία και τόσα άλλα. Γι 'αυτό η καρδιά είναι ο συνεχής στόχος του Συστήματος Ελέγχου.»

David Icke.