AURA SOMA

Είσαι το χρώμα που διαλέγεις...

Το Aura Soma είναι ένα πνευματικό κλειδί που μέσα από το χρώμα και το φως μας βοηθάει να ξεκλειδώσουμε και να γνωρίσουμε τις κρυμμένες πτυχές του εαυτού μας. Το Aura Soma προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις Αύρα και Σώμα που σημαίνει το φωτεινό σώμα (η αύρα μας) που εκτείνεται γύρω από το ανθρώπινο σώμα και που φανερώνει το ενεργειακό δυναμικό του ανθρώπου που το φέρει.

Παρόλο που πρώτα εμφανίστηκε στην Αγγλία, το Aura Soma περιέχει πολλά στοιχεία από τη αρχαία ελληνική σοφία, όπως και από άλλες μεγάλες φιλοσοφικές και όχι θρησκευτικές παραδόσεις. Είναι μια θεραπευτική, μη παρεμβατική μέθοδος που βοηθάει τον άνθρωπο να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τις ανάγκες του γιατί «είμαστε  το χρώμα που διαλέγουμε». Τα 118 μπουκάλια ισορροπίας μπορούν, όπως δηλώνει και το όνομα τους, να φέρουν ισορροπία οπουδήποτε υπάρχει ανισορροπία στο φυσικό σώμα ή σε συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.

Το περιεχόμενο των πανέμορφων μπουκαλιών αποτελείται από λάδι, νερό, αποστάγματα αιθέριων ελαίων και κρυστάλλων και για αυτό οι χρωματικοί τους συνδυασμοί είναι υπέροχοι και θεραπευτικοί! Είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι το φυτικό και ορυκτό βασίλειο επιδρούν θεραπευτικά απέναντι στον άνθρωπο. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει τα 4 μπουκάλια που τον έλκουν περισσότερο από την χρωματική παλέτα των 118 μπουκαλιών. Καθένα από τα 118 μπουκάλια έχει ένα συγκεκριμένο  όνομα, αριθμό και δόνηση, που συντονίζεται με την ψυχή που τα επιλέγει. Υπάρχουν μπουκάλια Παιδικά, Διδασκάλων, Αρχαγγέλων και Διάσωσης. Κάθε μπουκάλι έχει μια ιστορία να πει, και η σειρά της επιλογής καθορίζει την ιστορία...

Αυτά τα 4 μπουκάλια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, των θεμάτων και του δυναμικού μας. Ο σύμβουλος της Aura Soma μπορεί να ερμηνεύσει την επιλογή του ατόμου και να του προσφέρει βοήθεια για αυτογνωσία και εξέλιξη. Όταν το περιεχόμενο τους χρησιμοποιηθεί για επάλειψη πάνω στο σώμα, οι φυσικές ενέργειες των φυτών και των κρυστάλλων συντονίζονται με τις ανάγκες του ατόμου και το βοηθάνε να έρθει πιο κοντά στον εαυτό του. Με άλλα λόγια, βοηθάει τους ανθρώπους να «χρωματίσουν» την ζωή τους με νέα χρώματα που έρχονται μέσα από την καρδιά τους...

Η συνεδρία γίνεται ατομικά και διαρκεί περίπου 1,5 ώρα. Ο θεραπευόμενος μαθαίνει πώς να καθαρίζει το ενεργειακό του πεδίο (την αύρα του) χρησιμοποιώντας τις πομάδες και τις πεμπτουσίες. Οι Πομάδες είναι 15 ξεχωριστά πλαστικά μπουκαλάκια που περιέχουν 49 διαφορετικά αποστάγματα από αιθέρια έλαια και κρυστάλλους, είναι δηλαδή συνδεδεμένα με το φυτικό και ορυκτό βασίλειο. Οι πομάδες επιδρούν στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο, σχηματίζοντας  μια ασπίδα προστασίας γύρω από το φυσικό μας σώμα. Δημιουργούν μια θετική ενέργεια και τις χρησιμοποιούμε καθημερινά για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του ενεργειακού μας πεδίου. Οι πομάδες χρησιμοποιούνται στις παλάμες και με έναν συγκεκριμένο τρόπο τις διαχέουμε σε όλο τον πλανήτη!

Οι Πεμπτουσίες τώρα είναι ο δάσκαλος μέσα μας που λειτουργεί σε μια πιο λεπτοφυή ενέργεια και σχετίζονται με την σειρά των Διδασκάλων. Και οι πεμτουσίες όπως και οι πομάδες δρούν σαν ασπίδα προστασίας αλλά στο αστρικό μας σώμα αυτή τη φορά.

Υπάρχουν spray, αρωματικά sticks, αφρόλουτρα και βάμματα της Aura Soma, όλα με αιθέρια έλαια και κρυστάλλους για να βοηθήσουν συμπληρωματικά την προσπάθειά μας προς την αυτογνωσία και το φώς...

 

«Ο Άνθρωπος αποτελείται από τρεις διαφορετικούς ανθρώπους. Από εκείνον που οι ίδιοι εμείς πιστεύουμε πως είμαστε, εκείνον που οι άλλοι πιστεύουν πως είμαστε και εκείνον που πραγματικά είμαστε.»

Bernard Shaw