REJUVANCE

Τι είναι το Rejuvance

To Rejuvance ή Face Rejuvenation, είναι μια επαναστατική τεχνική μασάζ για το πρόσωπο, μια τεχνική με αποτελέσματα λίφτινγκ χωρίς νυστέρι και χημικές ουσίες! Είναι μια φυσική μέθοδος αναζωογόνησης και αναδόμησης του εσωτερικού ιστού του προσώπου που κατέκτησε την υφήλιο χάρη στα άμεσα αποτελέσματά της. Διδάσκεται και εφαρμόζεται στα περισσότερα κράτη του κόσμου, σε σχολές, κολέγια, SPA, ινστιτούτα, θεραπευτήρια, ενώ συνδυάζεται με άλλες φυσικές μεθόδους θεραπείας και τεχνικές, όπως: βελονισμό, reiki, αγιουρβέδα κ.λπ.

Στην Ελλάδα ήρθε πριν από 10 χρόνια, από την Julie Hardenberg, με το όνομα Rejuvance. H τεχνική αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά επιφέρει μια γενική αναζωογόνηση του οργανισμού μέσα από τις τεχνικές μάλαξης και τους ειδικούς χειρισμούς που ασκούν τα ακροδάχτυλά μας επάνω στους 90 και πλέον μύες του προσώπου, τα ενεργειακά κανάλια και τα βελονιστικά σημεία της περιοχής όπου γίνεται η εφαρμογή. Δεν χρειάζονται προϊόντα ή μηχανήματα με ηλεκτρικό ρεύμα. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας σωστά εκπαιδευμένος και έμπειρος θεραπευτής.

Τι μας προσφέρει

Μέσα σε 6 συνεδρίες, το Rejuvance μαλακώνει τους μύες του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων από την ένταση. Δρα άμεσα στο συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Επίσης, ανιχνεύει τα σημεία όπου ο συνδετικός ιστός έχει κακώς προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες, και τον απελευθερώνει. Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και έτσι αποτοξινώνεται γρηγορότερα ο οργανισμός. Το πρόσωπο αποκτά καθαρή, ελαστική και διάφανη όψη. Η ενυδάτωση είναι ορατή και από την πρώτη συνεδρία. Οι μικρές ρυτίδες, τα οιδήματα, οι κεφαλαλγίες, οι ημικρανίες, οι πόνοι της γνάθου και η δυσκαμψία των ώμων εξαφανίζονται.

Χρόνιοι πόνοι του αυχένα και της πλάτης, από εντάσεις και από κακή στάση του σώματος, βελτιώνονται από την πρώτη ή δεύτερη συνεδρία και παράλληλα, νιώθει κανείς μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε όλο το σώμα. Τα αποτελέσματα δεν είναι μόνο αισθητικά ή τοπικά. Μέσω των μεσημβρινών που περνούν από το πρόσωπο και το κεφάλι, ενεργοποιείται όλο το σώμα. Πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αισθανόμαστε να λειτουργούν τα έντερα με το χαρακτηριστικό εκείνο «γουργουρητό». Αισθανόμαστε ακόμα έντονη ενούρηση κ.λπ. Πάνω απ’ όλα όμως, αισθανόμαστε να ταξιδεύουμε σε άλλες διαστάσεις , να χαλαρώνουμε και να μπαίνουμε σε μια εσωτερική κατάσταση που ηρεμεί το νευρικό μας σύστημα που είναι το μυστικό για έναν λαμπερό και υγιή άνθρωπο!

Πόσες συνεδρίες χρειάζομαι

Η μέθοδος Rejuvance ολοκληρώνεται σε έξι ωριαίες συνεδρίες, μια ανά βδομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της βασικής θεραπείας, επαναλαμβάνουμε μία συνεδρία κάθε μήνα περίπου ή, κάθε εξάμηνο, μια ολοκληρωμένη αγωγή. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μόνο μία συνεδρία, όταν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε με την εμφάνισή μας σε κάποιο σημαντικό γεγονός της ζωής μας. Είναι το απόλυτο αναζωογονητικό μασάζ προσώπου!

 

«Το να θέλει κάποιος να πετύχει χωρίς προσπάθεια είναι σαν να θέλει να θερίσει χωρίς να σπείρει»

Émile Zola